Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler bölüm önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak değteamülmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en uygun fiyata satın koparmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü sağlamlığını yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında kuruluşda mevcut insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi muhtevain rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi kalıp anında kapının kabil olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik sinein yeğleme edilir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları gibi Yangın Merdiveni Kapısı değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Demetevler mahallesinde mevcut davranışletmeme İtfaaiye müfredatına reva şekilde yangın cıkış bapsı gestaltlması gerekmektedir.

Report this wiki page