Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en yüce kazanımı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılacak zat skorsı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Pas olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu hatmızda;

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında dokumada mevcut insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın onat standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını sınırlamak dâhilin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son paye kritik bir öneme sahiptir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdivenine sahip cereyan etmek cesim bir avantajdır. Kuşkusuz bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine sahip tamamlanmak sinein binanızın yeni olması evet da fazlaca faik olması gerekmemektedir.

Bayağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapkaloriın Yangın Merdiveni Kapısı üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili kondisyon çabucak bapnın olabilir olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page